Om Oss

Om oss Nyeport

Har du massa drömmar och idéer som du vill förverkliga? Vill du träffa nya vänner eller bara ha ett ställe att hänga på med de du redan känner? Då har du kommit helt rätt. Nyeport är till för dig som är mellan 13-25 år, och vi som jobbar här brinner för att DU ska få förverkliga dina drömmar och ha en bra fritid!

Visste du att Sir Peter Jackson började göra film med en enkel kamera när han var liten? På Nyeport finns både filmredigeringsutrustning och kamera. Här finns alla möjligheter för dig som vill göra film, oavsett om du ska bli nästa storregissör eller inte. Om du inte brinner för film så kanske musik, konst eller teater är din grej? Kika in hos oss och ta del av vår kreativa buffé med aktiviteter. Hos oss på Nyeport – möjligheternas hus kan du driva projekt och få coachning. Här är det du som driver projektet och förverkligar din idé eller dröm. Hos oss är det 100 % betygsfritt.

Orka! Kan vara en reaktion på det du precis läst? Hos oss behöver man inte orka om man inte vill.

På Nyeport kan DU tillsammans med personalen, föreningar och andra verksamheter vara med och skapa precis det du vill ha!

The only limit is your imagination