UKM Riksfestival 2018

WELCOME TO WONDERLAND!

UKM Riksfestival 2018 i Tidan – Skövde kommun, Västra Götaland!
Denna magiska plats där alla har en del i sagan.
Konster med jojo, blackmetal, rap, sport, nycirkus, streetdance, teater, poesi, balett, foto, skulpturer, smycken, kläder, pimpade EPA-traktorer och design… Ja, du vet aldrig vad som kan dyka upp i Wonderland.

Den 27-30 juni samlas kreativa unga i Tidan för att mötas och skapa tillsammans. Unga scenkonstnärer och utställningskonstnärer från Sverige visar upp sina skills. Festivalen byggs av unga arrangörer och funktionärer tillsammans med vuxna.

Onsdag den 27/6: UKMdeltagarna anländer till Tidan.

Torsdag 28/6: Workshops, prova på dag, och andra aktiviteter runt om i Tidan för UKMdeltagarna och allmänheten.

Fredag 29/6: FESTIVALDAG!!
Festivalen inleds med en fantastisk parad som tar oss till Olstorps festplats där portarna öppnas upp Wonderland. Fri entre för alla.

Lördag 30/6: Deltagarna lämnar Tidan och åker hem men minnena lämnar aldrig Wonderland.

UKM arrangeras lokalt, regionalt, nationellt och ibland internationellt. Det är ingen tävling och alla får vara med, oavsett vad det är för något en håller på med! Här träffar en vänner för livet, kläcker idéer och knyter nya kontakter. UKM är möjligheternas festival!

Arrangör: Skövde kommun i samarbete med UKM Västra Götaland, NBV Väst, UKM Sverige och lokala föreningar och organisationer.

Vid frågor kontakta: Festivalgeneral Pernilla Bolde
pernilla.bolde@nbv.se

UKM.SE


Kommentarer

  1. Ääääääääääääälskar detta och har gråtit isag för jag saknar er. Vet att d kanske inte var det man skulle skriva här men vill att ni ska veta hur mycket jag har älskat dessa dagar och hur många vänner jag fått. Både av deltagare, ledare, en del i crewet och i lärt känna fler sidor av mig själv. Tack också för att ni lät mig vara så hypad som ni lät mig va.:) det enda jag önskar till nästa år är en eller fler dagar längre och en återförening, alltså en dag eller 2 där vi bara får hänga med varandra allihopa som var med och som vill och kan. Tack igen och igen och igen.

Vad Tycker Du?

*