Trendiga nagellack 2022

Nagellack är på väg att bli alltmer populärt och människor söker efter nya och trendiga färger för att förhöja sina naglar. Här är några av de hetaste nyanserna för nagellack 2022. Du hittar nagellack i storpack hos Luxplus.

Vilken färg på naglar 2022?

Det finns inget slutgiltigt svar på denna fråga. Färgerna på naglarna 2022 beror på de senaste trenderna, som alltid är i förändring. Vissa färger är dock mer populära än andra vid varje given tidpunkt, och vissa nyanser är alltid trendiga. Så vilka färger kan vi förvänta oss att se på fingrar och tår år 2022?

Nagellack i Nude

En av de mest populära nagellacksfärgerna är nude. Den här nyansen är perfekt för vardagsbruk och kan matchas med vilken outfit som helst. Nude naglar kommer förmodligen fortfarande att vara populära år 2022, men de kan vara lite mer vågade den här gången. Förvänta dig att se nyanser som är lite mörkare och mer intensiva än de naturliga nyanser vi ser idag.

Metalliska naglar

En annan trend som sannolikt kommer att fortsätta under 2022 är metalliska naglar. Den här looken har varit populär i några år nu, och det finns inga tecken på att den kommer att försvinna. Från roséguld till silver, metalliska nagellack är helt på modet just nu. De ger en touch av glamour till vilken outfit som helst och är perfekta för speciella tillfällen.

Pastellfärgade naglar

En annan populär nagellacksfärg är pastell. Dessa nyanser är mjuka och feminina och ser alltid snygga ut. Mjuka och delikata pastellfärger är perfekta för våren och sommaren. De ger en touch av femininitet till varje look och är perfekta för bröllop och andra formella evenemang. År 2022 kan vi förvänta oss att se fler pastellfärger än någonsin tidigare. Några av de färger som kommer att vara populära är babyblått, lavendel och mintgrön. Dessa nyanser är perfekta för våren och sommaren och ger en söt touch till alla kläder.

Färgstärka naglar

Om du är ute efter en djärvare look ska du satsa på färgstarka naglar. Detta är ett utmärkt alternativ om du vill göra ett uttalande. Det finns många olika nyanser av färgstärka nagellack bland annat gul, grön och korallrosa . De ger personlighet åt alla kläder och är perfekta för sommaren.

Svarta naglar

Svart nagellack är en tidlös klassiker som alltid är trendig. Det ser bra ut på alla hudfärger och kan kläs upp eller ner för att passa till alla tillfällen. Svarta naglar är perfekta för en utekväll eller för alla tillfällen där du vill göra ett statement. Det finns många olika svarta nagellacksfärger att välja mellan, så du är säker på att du kommer att hitta den perfekta nyansen för dig.

Vilken färg väljer du för 2022? Möjligheterna är oändliga! Oavsett vilken stil du har finns det en perfekt nagellacksfärg för dig. Så var kreativ och ha kul med dina naglar!